ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Izposoja merilnika porabe

Poiščite potratneža v svojem domu

Ali veste, koliko električne energije porabita vaš hladilnik ali zamrzovalna skrinja? Pečica ali električni grelnik vode?

Z merilnikom porabe električne energije EMOS P5821 boste lahko preverili, koliko potrošijo vaši električni aparati v gospodinjstvu. Omogoča tudi prikaz stroškov električne energije v EUR.

Kupcem energentov ECE omogočamo 10-dnevno brezplačno izposojo merilnikov v naših informacijskih pisarnah:

CELJE, Vrunčeva 2 a
KRANJ, Ulica Mirka Vadnova 3
KRŠKO, Cesta 4. julija 42
SLOVENJ GRADEC, Francetova 12
VELENJE, Partizanska cesta 52 a

Za več informacij nas pokličite na brezplačno številko klicnega centra 080 22 04.

Oddajte povpraševanje

 • Odprite obrazec in ga izpolnite
 • Prosimo, izpolnite spodnji obrazec in izberite poslovalnico ECE, v kateri boste prevzeli merilec porabe.

  Povpraševanje za merilnik porabe

  ..

  SOGLASJE ZA OBVEŠČANJE

  Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za podajo soglasja o obveščanju. Soglasje podate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete kljukico in na dnu obrazca kliknete polje SOGLAŠAM. S tem soglašate, da ECE d.o.o. lahko obdeluje osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu (ime in priimek, naslov, pošta, kraj, elektronski naslov, telefonska številka) z namenom seznanjanja z izbranimi ponujenimi vsebinami po navadni in elektronski pošti ter s sporočili SMS.

  O katerih vsebinah želite biti obveščeni?

  Izbrani nabor vsebin za obveščanje lahko kadarkoli spremenite v portalu Moj ECE tako, da kliknete na kvadratek pred vsebino in vnesete ali pobrišete kljukico. Obveščanje v celoti prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si ali v portalu Moj ECE potrdite izbiro PREKLIC/ODJAVA. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna. S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

  * Podatek je obvezen.

Področja prihrankov

Aktualno v ECE-shopu