ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Svet iger

Z našimi poučnimi igrarijami otrokom ne bo nikoli dolgčas. Tukaj najdete zbirko tematsko obarvanih nalog. Natisnite si jo in se igrajte z nami. Veliko prijetnih trenutkov in zabave vam želimo!

S FOTOGRAFIJO DO NAGRADE

To pa še ni vse! Sledite navodilom v zbirki, s katero nalogo lahko osvojite praktično nagrado.

Fotografijo izbrane naloge objavite na družbenem omrežju Facebook. Označite nas z @ece in pripišite ključnik #igramsezece.

Trenutno ni aktivna nobena nagradna igra, morda pa vas vseeno presenetimo in nagradimo, če boste objavili in označili katero koli nalogo iz spodnje zbirke.

>> Pravila in pogoji nagradnih iger IGRARIJE

Pobarvaj pobarvanko in razveseli Božička

Veš, kako lahko razveseliš Božička? Natisni pobarvanko in jo pobarvaj. Božiček bo vse prejete pobarvane pobarvanke razstavil v svoji delavnici, da ga bodo razveseljevale vse leto, mi pa bomo prav vsako od njih nagradili z barvicami.

S fotografijo do nagrade
Nagrajujemo pobarvane pobarvanke, objavljene na Facebooku. 

Izdelajte si praznične lučke iz papirja

Kako najlažje pričaraš praznično vzdušje? Z okraski, seveda! Izdelaj lučke iz papirja s svojimi otroki in ustvari prijetno praznično vzdušje v svojem domu.

Energija in lepote jeseni

Odkrivajte lepote jeseni in ustvarjajte z našimi poučnimi igrarijami. Z nalogami vas bomo usmerjali, da bo igra v naravi še prijetnejša in bolj doživeta. Tudi na deževen dan. Spoznali boste, kdo skrbi za čist zrak in kako pridobivamo energijo iz dežja, z jesenskimi sadeži pa boste krepili tudi svojo energijo za zdravo jesen in zimo

S fotografijo do nagrade
Nagrajujemo nalogi: pobarvano pobarvanko, izdelano lisičko
Rok za objavo fotografij: nagradna igra se je iztekla

Izdelajte si svojo ladjico iz papirja

Naložite si navodila, kako izdelati ladjico iz papirja. Spoznali boste, koliko papirja porabi povprečen Slovenec in kakšen vpliv na okolje imata proizvodnja in reciklaža papirja. Zaplujte v elektronske vode in izberite e-račun.

Gospodinjski aparati in varčna raba energije

V zbirki smo pripravili zabavne naloge, s katerimi boste spoznavali gospodinjske aparate, kako lahko varčujete z energijo in kako prihranki rastejo v hranilniku, ki si ga boste izdelali čisto sami.

S fotografijo do nagrade
Nagrajujemo nalogi: pobarvano pobarvanko, izdelan hranilnik
Rok za objavo fotografij: nagradna igra se je iztekla

Aktualno v ECE shopu