ece

Svet iger

Z našimi poučnimi igrarijami otrokom ne bo nikoli dolgčas. Vsak mesec boste tukaj našli novo zbirko tematsko obarvanih nalog. Natisnite si jo in se igrajte z nami. Veliko prijetnih trenutkov in zabave vam želimo!

S FOTOGRAFIJO DO NAGRADE

To pa še ni vse! Sledite navodilom v zbirki, s katero nalogo lahko osvojite praktično nagrado.

Fotografijo izbrane naloge objavite na družbenem omrežju Facebook. Označite nas z @ece in pripišite ključnik #igramsezece.

Nagradna igra traja od 23. 10. 2020 do vključno 8. 11. 2020. Nagrajenca bomo objavili 10. 11. 2020 ob 10. uri.

>> Pravila in pogoji nagradnih iger IGRARIJE

Izdelajte si praznične lučke iz papirja

Kako najlažje pričaraš praznično vzdušje? Z okraski, seveda! Izdelaj lučke iz papirja s svojimi otroki in ustvari prijetno praznično vzdušje v svojem domu.

Energija in lepote jeseni

Odkrivajte lepote jeseni in ustvarjajte z našimi poučnimi igrarijami. Z nalogami vas bomo usmerjali, da bo igra v naravi še prijetnejša in bolj doživeta. Tudi na deževen dan. Spoznali boste, kdo skrbi za čist zrak in kako pridobivamo energijo iz dežja, z jesenskimi sadeži pa boste krepili tudi svojo energijo za zdravo jesen in zimo

S fotografijo do nagrade
Nagrajujemo nalogi: pobarvano pobarvanko, izdelano lisičko
Rok za objavo fotografij: 8. 11. 2020

Izdelajte si svojo ladjico iz papirja

Naložite si navodila, kako izdelati ladjico iz papirja. Spoznali boste, koliko papirja porabi povprečen Slovenec in kakšen vpliv na okolje imata proizvodnja in reciklaža papirja. Zaplujte v elektronske vode in izberite e-račun.

Gospodinjski aparati in varčna raba energije

V zbirki smo pripravili zabavne naloge, s katerimi boste spoznavali gospodinjske aparate, kako lahko varčujete z energijo in kako prihranki rastejo v hranilniku, ki si ga boste izdelali čisto sami.

S fotografijo do nagrade
Nagrajujemo nalogi: pobarvano pobarvanko, izdelan hranilnik
Rok za objavo fotografij: 13. 8. 2020

Aktualno v ECE shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.