ece

Anonimna prijava nepravilnosti v družbi ECE d.o.o.

Če ste seznanjeni s kakšno obliko nepravilnosti, nezakonitosti ali neetičnosti pri poslovanju družbe ECE oziroma zaposlenih v ECE, izpolnite spodnji spletni obrazec.

 

Vse prijave bomo skrbno proučili in glede na vsebino ustrezno ukrepali. V prijavi navedite čim več dejstev oziroma okoliščin posameznega nepravilnega dejanja in priložite dokumentacijo, ki bo pomagala pri dobrem razumevanju nepravilnosti.

 

Prijave so zajamčeno anonimne, zato vam ni treba napisati vaših osebnih podatkov. Če želite, da se na vas tudi osebno obrnemo, sporočite tudi svoje kontaktne podatke. V vsakem primeru bomo varovali vašo identiteto.

 

Prijavo z dokumentacijo lahko pošljete tudi po pošti na naslov: ECE d.o.o., Vrunčeva ulica 2 a, 3000 Celje z oznako »nepravilnosti«.

Oddaj anonimno prijavo nepravilnosti

  • Odpri zavihek in izpolni obrazec

Aktualno v ECE-shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.