ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Ceniki in dokumenti

Obvestilo!

Preklic akcijske ponudbe lesnih peletov.

Naročilo lesnih peletov trenutno ni možno. Trudimo se zagotoviti dodatne količine. Ko bodo na voljo, bo to objavljeno na spletni strani www.ece.si/za-podjetja/biomasa/ceniki-in-dokumenti/

Hvala za razumevanje!

Celje, 8.7.2022

POMEMBNO – dodatna pojasnila glede dostave lesne biomase.

HIDRAVLIČNA ROKA

Dostava z dostavnim vozilom s hidravlično roko je primerna za lokacije, kjer se tovor odlaga na neravne, neutrjene površine (travnata in peščena podlaga) oziroma v primeru, ko je potrebno tovor dvigniti čez oviro. Hidravlična roka omogoča dvig tovora v višini 3-4 m od tal oziroma v dosegu cca. 4-5 m od vozila.

RAMPA

Dostava z vozilom, ki ima razkladalno rampo, je primerna izključno za lokacije kjer je površina ravna in utrjena (asfalt, tlakovci), saj je vožnja z ročnim električnim viličarjem v nasprotnem primeru onemogočena.

Vožnja z ročnim električnim viličarjem po travnati in peščeni površini ni izvedljiva. Nepremostljivo oviro predstavlja že pločnik ali višji robovi na poti.

DODATNE STORITVE

VRSTA STORITVECENA STORITVE (z DDV)
DOSTAVA BLAGA Z RAZKLADALNO RAMPO ALI S HIDRAVLIČNO ROKOBREZ DOPLAČILA
DOSTAVA S KOMBIJEM DO 25 KM (V OBE SMERI)61,00 € / PALETO
DOSTAVA S KOMBIJEM OD 25 KM DALJE (V OBE SMERI)0,98 EUR NA KM
LASTNI PREVZEM LESNIH PLETOV15,00 € POPUSTA
Cene so v EUR, vključujejo 22 % DDV in veljajo od 1. 6. 2022 dalje do preklica.

DOSTAVA S KOMBIJEM

Dostava s kombijem je primerna za težko dostopne lokacije in se dodatno zaračuna 61,00 EUR/paleto z DDV  do vključno 25 km v obe smeri. V oddaljenosti več kot 25 km (v obe smeri) se k znesku 61,00 EUR/paleto z DDV vsak nadaljnji km še dodatno zaračuna 0,98 EUR z DDV.

Kupec je dolžan v primeru dostave lesne biomase s kombijem prodajalca na to opozoriti že ob naročilu.

LASTNI PREVZEM LESNIH PELETOV

ECE omogoča kupcem lastni prevzem lesnih peletov. V primeru lastnega prevzema lesnih peletov  se kupcu popust v višini 15,00 EUR/paleto z DDV upošteva ob izdaji predračuna za naročene lesne pelete. Kupec je dolžan na izbiro lastnega prevzema blaga prodajalca opozoriti že ob naročilu.

Lastni prevzem lesnih peletov je možen po obveznem predhodnem dogovoru v skladišču na spodaj navedeni lokaciji. Prodajalec si pridržuje pravico do spremembe lokacije skladišča in delovnika ko je mogoče lesne pelete prevzeti ter kontaktni telefonskih številk. O spremembah bo prodajalec kupce sproti obvestil v rednem ceniku lesne biomase in dodatnih storitev. Kupec je dolžan omogočiti vozilo, ki omogoča naklad in odvoz blaga.

LOKACIJE IN KONTAKT ZA LASTNI PREVZEM LESNIH PELETOV:

Hmeljarska cesta 1, 3310 Žalec (vsak delovnik od 7.00 do 15.00), telefonska številka za predhodni dogovor: 031 348 043.

Arhiv

Aktualno v ECE shopu