ece

ECE trgovina

Kaj je ECE shop?

ECE shop je spletna trgovina, s katero želimo svojim kupcem električne energije in zemeljskega plina omogočiti, da strošek večjih nakupov porazdelijo na daljše obdobje.

Od televizorja, pralnega stroja, hladilnika, računalnika, do klimatske naprave in mobilnega telefona. Ponudbo smo omejili na tiste izdelke, ki jih potrebujemo v vsakem domu. Če niste vajeni digitalnih kanalov, vam pri nakupu pomagamo, naročeno vam dostavimo brezplačno, obroke pa poravnate kar na mesečnem računu za energente.

Prijazna energija, prijazne cene.

Prednosti nakupa v ECE Shopu

 • Obročno plačevanje brez obresti
  Kupci energentov ECE plačujete na obroke brez obresti.*
 • Varen in hiter nakup
  Zaupalo nam je že več kot 2.000 kupcev, ki so nakupno izkušnjo ocenili z 9,7 od 10.
 • Brez administrativnih ovir
  Znesek obroka poravnate na mesečnem računu za energente.
 • Pestra ponudba
  Več kot 800 izdelkov v 11 kategorijah.
 • Brezplačna dostava
  Vse izdelke vam bo dostavna služba dostavila do doma popolnoma brezplačno.
 • Akcijske ponudbe in prijazne cene
  Poleg možnosti obročnega plačevanja imajo vsi izdelki prijazne cene, redno pa vas obveščamo tudi o akcijskih ponudbah.

*Velja za kupce, ki že vsaj 3 mesece kupujete električno energijo in/ali zemeljski plin pri ECE in imate pravočasno poravnane vse zapadle obveznosti. Odplačilna doba je določena pri posameznem izdelku v spletni trgovini. Pogoji za nakup na obroke so v celoti objavljeni na spletni strani shop.ece.si

Potrebujete pomoč pri izbiri izdelkov in nakupu?

Z veseljem vam bomo svetovali in opravili spletni nakup za vas. Pokličite nas na  brezplačno številko 080 22 04, od ponedeljka do petka med 7. in 20. uro. Pri sebi imejte račun za energente ECE. Pred nakupom vam tudi svetujemo in odgovorimo na dodatna vprašanja.

Aktualno v ECE-shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.