ece

Trajnik

Brezskrbni s trajnikom

S trajnikom si poenostavite plačevanje računov za energente in pri tem prihranite ne le čas, temveč tudi denar.

PREDNOSTI:

  • je najcenejši način plačila z nizko provizijo ali brez provizije (odvisno od vaše banke),
  • ni vam treba čakati v vrsti pred okencem v banki ali na pošti,
  • ne morete izgubiti položnice ali pozabiti na plačilo ter
  • prihrani vam čas in denar

Kako brezplačno uredite »trajnik«?

Vse formalnosti v zvezi z odprtjem direktne obremenitve bomo za vas uredili mi, od vas potrebujemo le izpolnjeno in podpisano soglasje, ki ga lahko uredite na klasičen (obrazec za direktno obremenitev SEPA) ali elektronski način (v spletnem portalu Moj ECE ali mobilni aplikaciji ECE mobil).

OBRAZEC ZA DIREKTNO OBREMENITEV SEPA

 

Obrazec lahko dobite v vseh naših informacijskih pisarnah ali na povezavi SEPA OBRAZEC.

Podpisan obrazec lahko vrnete po pošti na sedež družbe ECE, po elektronski pošti (sken ali slika) na naslov prodaja@ece.si ali osebno v vam najbližjo informacijsko pisarno ECE. Katera informacijska pisarna vam je najbližja, si lahko pogledate tukaj.

UREDITEV TRAJNIKA PREKO ELEKTRONSKIH KANALOV

 

Trajnik si lahko le s parimi kliki vklopite prek spletnega portala Moj ECE ali prek mobilne aplikacije ECEmobil, tako da izberete trajnik za način plačila:

  • v spletnem portalu Moj ECE kliknite na Naročila in izberite Ostale storitve.
  • v mobilni aplikaciji ECE mobil kliknite na Naročila ter izberite Načini plačila in dostava računa.

Pred zaključkom naročila označite, da se strinjate s splošnimi pogoji in naročilo je uspešno izvedeno.

Ne glede na to, ali boste trajnik uredili po klasični ali elektronski poti, izbrani novi način plačila – plačilo prek trajnika bomo vzpostavili že s prvim naslednjim računom.

Aktualno v ECE shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.