ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Individualna obravnava in personalizirane storitve

Oblikovanje energetskih storitev nakupa električne energije in zemeljskega plina za večja podjetja zahteva individualen pristop.

Cene na referenčnih borzah se ves čas spreminjajo, nanje pa vpliva več dejavnikov, vse od ponudbe in povpraševanja, cen drugih energentov, do političnih razmer in cen CO2 kuponov.

Za vas smo razvili produkte prilagojene potrebam in specifikam vašega podjetja. Redno vas obveščamo o stanju na trgu, s spletnim portalom za uporabnike MOJ ECE pa boste imeli popoln vpogled v dogajanje na energetskem področju.

Spletni portal za uporabnike Moj ECE

Poenostavite si odločitve glede električne energije!

PORTAL VAM OMOGOČA
 • boljši in hitrejši pregled nad gibanjem cen električne energije,
 • hitro primerjavo trenutnih borznih cen z obstoječimi,
 • pregled porabe po merilnih mestih in skupaj,
 • arhiv računov s trenutnim finančnim stanjem,
 • kanal za javljanje sprememb pri porabi.

Kako si zagotovite dostop do spletnega portala?

Kontaktirajte vašega ECE skrbnika, ki vam bo uredil vse potrebno, da boste lahko pričeli uporabljati spletni portal.

Pošljite nam povpraševanje

 • Kliknite tukaj in izpolnite obrazec
 • Kontaktni podatki

  ..

  SOGLASJE ZA OBVEŠČANJE

  Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za podajo soglasja o obveščanju. Soglasje podate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete kljukico in na dnu obrazca kliknete polje SOGLAŠAM. S tem soglašate, da ECE d.o.o. lahko obdeluje osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu (ime in priimek, naslov, pošta, kraj, elektronski naslov, telefonska številka) z namenom seznanjanja z izbranimi ponujenimi vsebinami po navadni in elektronski pošti ter s sporočili SMS.

  O katerih vsebinah želite biti obveščeni?

  Izbrani nabor vsebin za obveščanje lahko kadarkoli spremenite v portalu Moj ECE tako, da kliknete na kvadratek pred vsebino in vnesete ali pobrišete kljukico. Obveščanje v celoti prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si ali v portalu Moj ECE potrdite izbiro PREKLIC/ODJAVA. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna. S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

  * Podatek je obvezen.

Za več informacij nas pokličite na (03) 62 09 535 ali pišite na podjetja@ece.si

Aktualno v ECE shopu