ece

Izkoristite moč energije – energetske rešitve za varčno bivanje

Odločitev za večje energetske posege v vašem domu ali podjetju je vedno tesno povezana z natančno analizo trenutnega stanja in potencialnega izboljšanja z novo investicijo. V ECE vam pomagamo ugotoviti, katera rešitev je za vas optimalna ter kako in s katerimi ukrepi jo boste dosegli.

Dolgoletne izkušnje in znanje so garancija za uspešno zasnovo vsakega energetskega projekta.

Energetske rešitve ECE

Podpora ECE

SVETOVANJE & SERVIS

Pravilno načrtovan projekt energetskih rešitev je ključen za dober rezultat. Svetujemo vam pri iskanju najboljših možnosti, izbiri opreme in iskanju virov financiranja ter pri morebitnih nadgradnjah. S servisnimi shemami omogočamo dolgoletno vzdrževanje vaših naprav in poskrbimo za vašo brezskrbnost.

Aktualno v ECE shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.