ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Pametni dom

Kaj je pametni dom?

Besedna zveza “pametni dom” ali “pametna hiša”, v angleščini “Smart home”, se uporablja za domovanja, v katerih je možno električne naprave (luči, centralne peči, klimatske naprave, računalnike, televizorje, naprave Hi-Fi, nadzorne kamere in varnostne sisteme) upravljati na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika, od doma, iz službe, v času službenega potovanja ali dopusta.

Pametne instalacije je smiselno snovati že v času gradnje, ni pa to nujno. Na voljo so rešitve, ki omogočajo nadzor nad obstoječimi električnimi napravami brez dodatnih posegov v gradnjo, kot so vrtanje in napeljevanje kablov. Naprave povezujemo v brezžična omrežja, ki jih je možno razširjati in prilagajati trenutnim potrebam.

Ključna področja, kjer rešitve za pametni dom pridejo najbolj do izraza, so: OGREVANJE, VARNOST, VARČNOST IN UDOBJE.

ECE in FIBARO, skupaj za vaše zadovoljstvo!

V ECE smo se odločili za partnerja z dolgoletnimi izkušnjami s področja rešitev za pametni dom. Izdelke podjetja FIBARO smo vključili v ponudbo, ki uporabniku omogoča celostno storitev, od načrtovanja do vgradnje, ali le ugoden nakup v spletni trgovini ECE shop.

Sistem temelji na brezžičnem standardu Z-Wave in je zmožen nadzorovati večino električnih naprav doma. Zahvaljujoč sistemu FIBARO lahko od koder koli na svetu nadzirate svoj inteligentni dom prek uporabniku prijaznih vmesnikov za naprave, kot so prenosni računalniki, pametni telefoni in tablični računalniki. Sistem deluje samostojno, na podlagi informacij, prejetih iz senzorjev in prek GPS-ja. Vse izdelke FIBARO je možno po želji kombinirati, sistem pametnega doma pa nadgrajevati.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali zasnovati in razporediti sistem pametnega doma pri vas doma skladno z vašimi željami in pričakovanji. Izdelke in storitve boste lahko plačali obročno na mesečnem računu za energente.

 

FIBARO Home Intelligence logo     

Naprave FIBARO za vaš pametni dom

Rešitve za pametni dom

Izberite enega od osnovnih paketov ECE Udobje, Varnost, Ogrevanje ali Varčevanje in ga dopolnite z dodatnimi napravami. Na dodatne naprave, ki jih boste kupili v okviru osnovnega paketa, boste prejeli 5 % popusta v primerjavi s cenami v spletni trgovini. Vaš nakup boste lahko poravnali s plačilom na obroke na vašem mesečnem računu za energente.

Nakup izdelkov za pametni dom v spletni trgovini ECE shop

V spletni trgovini ECE shop lahko izbirate med več kot dvajsetimi izdelki FIBARO, ki jih kombinirate po lastni želji. Za vsa naročila omogočamo brezplačno dostavo do doma, kupci energentov ECE pa imajo tudi možnost plačila na obroke.

Krmilna enota FIBARO Home Center Lite - jedro pametnega doma

Home Center Lite je manjša različica sistema FIBARO Home Center 2 in predstavlja novo dimenzijo udobja, izjemno kompaktne možgane sistema FIBARO. Vaše življenje bo zaradi nje varnejše in bolj praktično, sama naprava pa je hitra, učinkovita in cenovno dostopna. Svoj dom boste nadzorovali od kjerkoli s pomočjo pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

 • Modul tip: Z-Wave krmilnik
 • Material: plastično ohišje, bele barve
 • Procesor: ARM Cortex A8, 720 MHz
 • RAM: 128 MB
 • Pomnilnik: 128 MB trdi disk
 • SLC Napajanje: AC 100–260 V, 50–60 Hz / DC 4 V / 1,2 A (adapter priložen)
 • Frekvenca: 868,42 MHz
 • Domet: do 30 m
 • Vhodi: 1
 • Mere: 90 × 90 × 33 mm

Aplikacija za upravljanje pametnega doma

FIBARO je razvil najsodobnejšo, najpreprostejšo in uporabniku najprijaznejšo aplikacijo za nadzor vaših električnih naprav, povezanih s sistemom Home center. Svoj dom nadzirajte s pomočjo tablice ali pametnega telefona.

KLJUČNE LASTNOSTI
 • Sledenje GPS
 • Nadzor celotne hiše z glavnega zaslona aplikacije z upravljanjem na dotik
 • Potisna obvestila
 • Nadzor svetlobe/temperature/vlažnosti/varnostnega sistema
 • Večjezični uporabniški vmesnik
 • Možnost spreminjanja ikon za naprave in prostore
 • Možnost prikaza trenutne porabe energije
 • Več načinov napajanja in povezav (WiFi/2G/3G/4G/LTE)
Prenesite brezplačno aplikacijo na vaš pametni telefon:

Ponudba

Podpora ECE

ZASNOVA “PO MERI”

Pri načrtovanju rešitev za pametni dom je treba upoštevati specifiko vsakega bivališča in želje kupca posebej. Za vas pripravimo načrt izbora in razporeditve naprav v skladu z vašimi potrebami in željami. Osnovne pakete nadgradimo z dodatnimi napravami, da dosežemo optimalno kombinacijo učinkov, ki jih želite.

MONTAŽA IN ZAGON

Naprave, ki sestavljajo “pametni dom”, so občutljivi in visoko zmogljivi tehnološki dosežki, ki jih je treba strokovno vgraditi in povezati v integriran sistem delovanja. Omogočamo vam montažo in zagon sistema, ki ga lahko nato spremljate in poljubno uravnavate prek aplikacije na svojem telefonu ali tablici. Po potrebi se konfiguracija po določenem obdobju preveri in ponastavi.

PLAČILO NA OBROKE

Nakup vam olajšamo s pomočjo obročnega plačevanja. Mesečne obroke za pametni dom preprosto poravnavate na mesečnem računu za energente ECE. Število obrokov je odvisno od obsega naročenih naprav in storitev.

Oddajte povpraševanje

 • Pošlji povpraševanje
 • Izpolnite spodnji obrazec in v najkrajšem možnem času vam odgovorimo na vaše povpraševanje.

  Želim


  Da bo naš odgovor na ponudbo najbližje vašim željam, vas prosimo da odgovorite na spodnja vprašanja.

  Ali že uporabljate katero od pametnih naprav v vašem domu?

  Kateri so vaši zadržki pri nakupu pametnih naprav?


  ..

  SOGLASJE ZA OBVEŠČANJE

  Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za podajo soglasja o obveščanju. Soglasje podate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete kljukico in na dnu obrazca kliknete polje SOGLAŠAM. S tem soglašate, da ECE d.o.o. lahko obdeluje osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu (ime in priimek, naslov, pošta, kraj, elektronski naslov, telefonska številka) z namenom seznanjanja z izbranimi ponujenimi vsebinami po navadni in elektronski pošti ter s sporočili SMS.

  O katerih vsebinah želite biti obveščeni?

  Izbrani nabor vsebin za obveščanje lahko kadarkoli spremenite v portalu Moj ECE tako, da kliknete na kvadratek pred vsebino in vnesete ali pobrišete kljukico. Obveščanje v celoti prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si ali v portalu Moj ECE potrdite izbiro PREKLIC/ODJAVA. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna. S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

  * Podatek je obvezen.

OBIŠČITE NAS NA SEDEŽU PODJETJA

ECE, d.o.o.,
Vrunčeva 2a,
3000 Celje

KONTAKTIRAJTE NAS

Elektronski naslov: energetske.resitve@ece.si

Druge energetske rešitve ECE

Aktualno v ECE shopu