ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Polnilnice za e-vozila

Električna mobilnost je mobilnost prihodnosti, saj je prijaznejša do okolja in omogoča čistejšo vožnjo z manj emisijami. S priznanimi polnilnicami za električna vozila Myenergi Zappi boste lahko svojega električnega jeklenega konjička hitro in varno napolnili kar doma.

Električni avtomobil sicer lahko polnimo kar na hišni 230 V vtičnici, toda veliko primernejša rešitev je hišna električna polnilnica.

Ponudba hišnih e-polnilnic je velika. Njena izbira bo odvisna od namestitve v starejši hiši ali v novogradnji in od izvedbe; stenske ali samostoječe, zunanje ali notranje, preprostejše izvedbe pa so tudi prenosne. Modeli polnilnic se razlikujejo tudi glede na zaščito pred nepooblaščeno rabo z možnostjo zaklepanja in aktivacijo s fizično ključavnico, kodo, mobilno aplikacijo ali z RFID ključkom.

PREDNOSTI POLNJENJA S HIŠNO E-POLNILNICO

 

  • Visoka moč in hitrost polnjenja.
  • Prilagajanje potrebam uporabnika.
  • Varna uporaba z zaščito.
  • Pametno upravljanje prek mobilne aplikacije.

Različne moči in hitrost polnjenja

 

 

Električne polnilnice se ločijo po moči in po tem, ali zahtevajo enofazni ali trifazni priklop. Električne polnilnice priključne moči 3,7 kW in 7,4 kW zahtevajo enofazni priključek in omogočajo standardno počasno polnjenje. Hitrejše polnjenje omogočajo e-polnilnice moči 11 kW in 22 kW, ki zahtevajo trifazni priklop. Najpogosteje se vgrajujejo e-polnilnice priključne moči 22 kW, ki omogočajo dinamično upravljanje obremenitev, primernejše so tudi za tiste, ki imajo na strehi nameščeno sončno elektrarno.

Pametno upravljanje obremenitev

Za nemoteno delovanje gospodinjstva ob istočasnem polnjenju električnega vozila je pomembno, da je e-polnilnica sposobna moč polnjenja ves čas prilagajati porabi drugih električnih porabnikov v gospodinjstvu, predvsem večjih, kot so klimatska naprava in toplotna črpalka.

Hitreje in lažje do investicije

 

 

 

Montaža na ključ v enem dnevu.

 

 

 

Plačilo na obroke.

Kontakt

Razmišljate o nakupu hišne polnilnice za električna vozila? Naši strokovnjaki vam z veseljem svetujejo. Za ponudbo se nam oglasite na: energetske.resitve@ece.si.

Druge energetske rešitve ECE

Aktualno v ECE shopu