ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Energetski prihranki z Mojco Krajnc

“Vabim vas, da se mi pridružite pri odkrivanju energetskih prihrankov in nasvetov za varčevanje z energijo v vašem domu.”

Mojca Kranjc, TV voditeljica

Razlaga nasvetov

Večina predlogov zahteva le nekaj trenutkov pozornosti in ne posega bistveno v način življenja. Ko ti ukrepi postanejo del vsakdanjih rutin, pa boste hitro opazili tudi nižje račune za energente.

TEŽAVNOST IZVEDBE

brez posegov /
nizki stroški investicije

sam svoj mojster /
srednji stroški investicije

ECE varčevanje - težavnost izvedbe

pokličite strokovnjaka /
visoki stroški investicije

PRIHRANEK ENERGIJE

 

opazni prihranki
pri porabi energije

 

zmerni prihranki
pri porabi energije

 

veliki prihranki
pri porabi energije

Področja prihrankov

Prenesite si e-knjižico z energijskimi prihranki

Želite brezplačno e-knjižico z več kot 100 nasveti, kako prihraniti pri porabi električne energije?

Nasvete za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju si lahko ogledate tudi v e-knjižici.

Prenesite jo, da boste imeli ukrepe za prihranke pri energiji vedno pri roki.

 • Prenesite e-knjižico
 • Izpolnite spodnji obrazec in kliknite PRENESI E-KNJIŽICO. Povezavo do e-knjižice boste prejeli na vaš e-naslov.

  S prevzemom e-knjižice se prijavite na brezplačna obvestila o splošni ponudbi ECE. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

  ..

  SOGLASJE ZA OBVEŠČANJE

  Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za podajo soglasja o obveščanju. Soglasje podate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete kljukico in na dnu obrazca kliknete polje SOGLAŠAM. S tem soglašate, da ECE d.o.o. lahko obdeluje osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu (ime in priimek, naslov, pošta, kraj, elektronski naslov, telefonska številka) z namenom seznanjanja z izbranimi ponujenimi vsebinami po navadni in elektronski pošti ter s sporočili SMS.

  O katerih vsebinah želite biti obveščeni?

  Izbrani nabor vsebin za obveščanje lahko kadarkoli spremenite v portalu Moj ECE tako, da kliknete na kvadratek pred vsebino in vnesete ali pobrišete kljukico. Obveščanje v celoti prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si ali v portalu Moj ECE potrdite izbiro PREKLIC/ODJAVA. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna. S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

  * Podatek je obvezen.

Energijski pregled gospodinjstva

Z Mojco Krajnc smo odkrivali načine varčevanja z energijo v gospodinjstvu. Pridružite se nam na 360° sprehodu, ki nas vodi do privlačnega cilja – nižjih računov za energente!

 

Kateri so največji porabniki električne energije v vašem domu?

Sprehodite se po prostorih virtualnega doma in poiščite potratneže. Nato s pomočjo naših nasvetov spoznajte porabnike energije in točke, kjer lahko prihranite energijo in denar.

Z računalniško miško vstopite v posamezni prostor virtualnega doma in kliknite na rumeni krogec, kjer boste našli koristne nasvete!

Vabljeni!

Druge energetske rešitve ECE

Aktualno v ECE shopu