ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Nakup energetskih naprav prek spleta

V spletni trgovini ECE shop posebno pozornost namenjamo energetsko učinkovitim napravam. V kategoriji Ogrevanje in hlajenje smo združili ponudbo energetskih naprav, ki jih lahko uporabljate kot dodatne vire ogrevanja in tiste, ki vam pomagajo ohladiti ali razvlažiti bivalne prostore.

Prednosti nakupov v spletni trgovini ECE Shop

BREZPLAČNA DOSTAVA

15 € ŽE NA PRVEM RAČUNU

VEČ KOT 1400 IZDELKOV V 11 KATEGORIJAH

VAREN IN HITER NAKUP

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE BREZ OBRESTI

Oddajte povpraševanje

 • Želim informativno ponudbo za energetsko napravo
 • Vnesite svoje podatke.

  Mi vam pripravimo ponudbo in vas kontaktiramo.

  PODATKI O KUPCU

  Pravna oseba?

  PODATKI O OBJEKTU ZA ENERGETSKO NAPRAVO

  kWh

  ..

  SOGLASJE ZA OBVEŠČANJE

  Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za podajo soglasja o obveščanju. Soglasje podate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete kljukico in na dnu obrazca kliknete polje SOGLAŠAM. S tem soglašate, da ECE d.o.o. lahko obdeluje osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu (ime in priimek, naslov, pošta, kraj, elektronski naslov, telefonska številka) z namenom seznanjanja z izbranimi ponujenimi vsebinami po navadni in elektronski pošti ter s sporočili SMS.

  O katerih vsebinah želite biti obveščeni?

  Izbrani nabor vsebin za obveščanje lahko kadarkoli spremenite v portalu Moj ECE tako, da kliknete na kvadratek pred vsebino in vnesete ali pobrišete kljukico. Obveščanje v celoti prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si ali v portalu Moj ECE potrdite izbiro PREKLIC/ODJAVA. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna. S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

  * Podatek je obvezen.

Druge energetske rešitve ECE

Aktualno v ECE shopu