ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Spoznajte spletni portal Moj ECE

Oglejte si kratek predstavitveni video spletnega portala, ki vam prinaša številne funkcionalnosti. Registrirajte se z uporabniškim računom ali vpišite v portal in si še bolj poenostavite energetsko upravljanje svojega doma ali poslovnih prostorov.

Kaj je spletni portal Moj ECE?

Moj ECE je brezplačen portal, namenjen strankam ECE, s katerimi imamo sklenjeno pogodbo o dobavi izbranih energentov. Registrirajte se in izkoristite vse prednosti, ki vam jih prinaša. Enostavno in hitro dostopajte do podatkov o porabi za vsa merilna mesta, upravljajte z naročili in spremljajte plačila, naročajte energente ter izbirajte med energetskimi rešitvami in ugodnostmi. Kjerkoli in kadarkoli.

Kaj vam omogoča portal Moj ECE?
  • celostni pregled nad vsemi vašimi računi za električno energijo, zemeljski plin in biomaso
  • enostavna oddaja dejanskega števčnega stanja in posledično plačevanje električne energije in zemeljskega plina po dejanski porabi
  • hiter dostop do arhiva izstavljenih računov in plačil
  • enostavno spremljanje porabe energenta na posameznem merilnem mestu
  • dostop do tehničnih podatkov merilnega mesta
24/7 vse dni v letu

Uporaba portala je povsem brezplačna in enostavna. Vsi podatki, analize in ugodnosti so vam na voljo 24 ur na dan in lahko do njih dostopate kjerkoli in od koderkoli, tako prek osebnega ali tabličnega računalnika kot pametnega mobilnega telefona.

Personalizacija po vaši meri

Portal vam omogoča določene prilagoditve po svojih potrebah in željah. Tako lahko sami določite bližnjice do izbranih vsebin, ki vas najbolj zanimajo in urejate določene nastavitve. Izbirate lahko tudi med svetlo in temno različico ozadja. Vse nastavitve lahko kadarkoli spremenite.

Preglednost porabe in stroškov

Na portalu lahko vsak trenutek spremljate porabo in stroške energentov ECE, jih primerajte s preteklimi obdobji in enostavno urejate vsa plačila. Enostavno oddate tudi stanje števca električne energije in/ali zemeljskega plina za obračun stroškov po dejanski porabi.

Nastavitve opomnikov

V portalu lahko preprosto nastavite opomnike za opravila, ki so vam pomembna. Opomnike lahko prejemate na vaš elektronski naslov ali kot sporočilo v napravah, ki jih uporabljate. Določite dan, ko želite prejeti opomnik za javljanje stanja števca, in mejo, ko želite biti obveščeni o prekomerni porabi energentov.

Enostavno v kontaktu z nami

Prek portala smo vedno le en klik stran, ko nas potrebujete. Pošljite nam vprašanje ali zahtevek in odgovorili vam bomo kar s sporočilom v portal. V Arhivu je vsa komunikacija varno shranjena. Prav tako vas prek portala obveščamo o pomembnih novostih in posodobitvah.

Naročila in koriščenje ugodnosti

Enostavno lahko prek portala oddate naročilo za izbrane energente ECE (električna energija, zemeljski plin, lesna biomasa). Z energetskim testom preverite energetsko učinkovitost svojega doma in izkoristite številne ugodnosti ECE in ugodnostih naših partnerjev.

Registracija v spletni portal

V prenovljeni Moj ECE se prijavite z obstoječim uporabniškim imenom in geslom.

Če ste spletni portal Moj ECE že uporabljali, pa se vanj niste prijavili že več kot dve leti, se boste morali ponovno registrirati. Za registracijo boste potrebovali vašo številko kupca, davčno številko ter zadnjo številko računa ali številko pogodbe. Registracija je preprosta in opremljena s standardnimi varnostnimi protokoli.

Z istimi prijavnimi podatki lahko dostopate tudi v spletno trgovino ECE shop.

Aktualno v ECE shopu