ece

Plin v jeklenki

KAJ SO PREDNOSTI ZELENE JEKLENKE?

Zelena jeklenka v vsako gospodinjstvo prinese občutek zanesljivosti, varnosti ter zadovoljstva.
Na ventilu ima nameščeno zaščitno folijo, s katero vam jamčimo, da:

  • jeklenka ustreza vsem varnostnim standardom,
  • je v njej ustrezna količina plina,
  • v vaš dom vstopi pravilno polnjena, vzdrževana in čista.
  • Zelena jeklenka je lahko polnjena s propanom ali mešanico butana in propana, v vsakem primeru je to jasno označeno na vaši jeklenki.

Zelena jeklenka se od vseh ostalih razlikuje tudi po značilnem videzu in številnih prednostih. Poleg zelene barve je, za lažjo namestitev, opazno nižja (520 milimetrov), zaradi visokokakovostnega jekla pa ob enaki količini plina tudi lažja.

Manjša teža Zelene jeklenke pa ne pomeni, da je v njej manj plina. Ker je izdelana iz visokokakovostnega jekla, je ob enaki količini plina občutno lažja. Odslej jo boste lahko še lažje nosili, saj ima nova serija kar dva ročaja. Tara (velika črna številka, odtisnjena na jeklenki) vam pove, koliko tehta prazna embalaža. Če ji prištejete še natanko 10 kilogramov, kolikor je v Zeleni jeklenki plina, dobite skupno težo Zelene jeklenke.

Dimenzije Zelene jeklenke: višina 520 mm, premer 300 mm.

ZELENA JEKLENKA NA DOM ZA KUPCE ECE ŠE UGODNEJE!

Skupaj s podjetjem Butan plin d.o.o., vsem kupcem ECE energentov omogočamo prvi nakup Zelene jeklenke z dostavo na dom po znižani ceni – le 15,99 €. Zraven pa boste prejeli še DARILO – vžigalnik.

Za vsa nadaljnja naročila Zelene jeklenke na dom, boste plačali EKSKLUZIVNO ECE ceno, le 21,60 €. Redna cena je 22,60 €.

NAROČILA IN INFORMACIJE

Plin v Zeleni jeklenki enostavno in hitro naročite na brezplačni številki 080 2005, ob naročilu pa sporočite vašo številko kupca, ki jo najdete na vsakem računu ECE. Ko vam prijazen dostavljavec pripelje jeklenko na dom, mu za potrditev ugodnosti pokažite svoj zadnji račun ECE.

Na brezplačni telefonski številki 080 2005 boste prejeli tudi dodatne informacije glede dostave in načina plačila.

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom Zelene jeklenke na dom tudi vi!

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.