ece

Računi v e-obliki

Recite stop papirnemu računu in izberite račun v e-obliki. Odločite se lahko za račun v obliki PDF, ki ga prejmete na elektronski naslov, ali e-račun, ki vam ga pošljemo v spletno banko. Z izbiro brezpapirnega poslovanja z nami si boste zagotovili varnejše poslovanje in poslovali okolju prijaznejše.

 • Želim račun v obliki pdf
 • KONTAKTNI PODATKI

  IZJAVA

  S potrditvijo naročila na elektronski račun izjavljam da:

  • sem seznanjen s splošnimi pogoji;
  • mi družba ECE d.o.o. namesto tiskanega računa posreduje elektronsko obliko računa (v obliki PDF na elektronski naslov) in sprejemam, da se s tem samodejno ukinja pošiljanje tiskanega računa po klasični pošti;
  • velja naročilo na elektronsko obliko za vse račune odprte pri podjetju ECE d.o.o., v kolikor pisno ne sporočim drugače;
  • so vpisani podatki (številka kupca in e-naslov) točni in resnični.

  Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

  Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

  S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  * Podatek je obvezen.

Moj ECE

Na spletnem portalu Moj ECE imate celoten pregled nad vsemi vašimi računi za energente in možnost dodatnih naročil na enem mestu. Na spletnem portalu si lahko uredite tudi način dostave računa v obliki PDF na vaš elektronski naslov (Naročila / Ostale storitve /Račun v elektronski obliki) ali e-račun v vašo spletno banko.

Brezplačno se registrirajte v portal Moj ECE

Aktualno v ECE-shopu