ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Računi v e-obliki

Recite stop papirnemu računu in izberite račun v e-obliki. Odločite se lahko za račun v obliki PDF, ki ga prejmete na elektronski naslov, ali e-račun, ki vam ga pošljemo v spletno banko. Z izbiro brezpapirnega poslovanja z nami si boste zagotovili varnejše poslovanje in poslovali okolju prijaznejše.

Želim račun v obliki pdf

 • Odpri in izpolni obrazec
 • KONTAKTNI PODATKI
  IZJAVA

  S potrditvijo naročila na elektronski račun izjavljam da:

  SOGLASJE ZA OBVEŠČANJE

  Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za podajo soglasja o obveščanju. Soglasje podate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete kljukico in na dnu obrazca kliknete polje SOGLAŠAM. S tem soglašate, da ECE d.o.o. lahko obdeluje osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu (ime in priimek, naslov, pošta, kraj, elektronski naslov, telefonska številka) z namenom seznanjanja z izbranimi ponujenimi vsebinami po navadni in elektronski pošti ter s sporočili SMS.

  O katerih vsebinah želite biti obveščeni?

  Izbrani nabor vsebin za obveščanje lahko kadarkoli spremenite v portalu Moj ECE tako, da kliknete na kvadratek pred vsebino in vnesete ali pobrišete kljukico. Obveščanje v celoti prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si ali v portalu Moj ECE potrdite izbiro PREKLIC/ODJAVA. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna. S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

  * Podatek je obvezen.

Moj ECE

Na spletnem portalu Moj ECE imate celoten pregled nad vsemi vašimi računi za energente in možnost dodatnih naročil na enem mestu. Na spletnem portalu si lahko uredite tudi način dostave računa v obliki PDF na vaš elektronski naslov (Naročila / Ostale storitve /Račun v elektronski obliki) ali e-račun v vašo spletno banko.

Brezplačno se registrirajte v portal Moj ECE

Aktualno v ECE shopu