ece

Ustvarjanje energije

Za normalno sodobno življenje potrebujemo energijo. Energijo, ki jo porabljamo je potrebno ustvariti ali pretvoriti iz druge oblike. Evropa in Slovenija sta se zavezali, da bosta do leta 2020 za 20% zmanjšale izpuste toplogrednih plinov. Tako je na nas vseh, da najdemo načine za ustvarjanje energije, ki so okolju najbolj prijazni. S pomočjo dobrih nakupnih cen ECE in obratovalne podpore države je možno iz tega narediti še donosen posel.

Električno energijo je možno ustvariti iz sonca, vetra, vode ali s pomočjo soproizvodnje toplote in električne energije. Vsi načini so zelo prijazni do okolja. Pred odločitvijo za investicijo vam svetujemo, da si o njej preberete več na naši spletni strani in temeljito pretehtate vse prednosti in slabosti ter se odločite za preverjenega izvajalca z bogatimi izkušnjami. Investicija v proizvodno napravo je dolgoročna investicija za vsaj 20 let, zato mora biti kvaliteta na prvem mestu.

Aktualno v ECE-shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.