ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

V ECE vam pomagamo do prihrankov pri elektriki že pred priklopom samooskrbne sončne elektrarne. Medtem ko, se odločate za sončno elektrarno, pripravljate dokumentacijo, čakate na soglasje elektrodistributerja ali pa ga že imate, vam prihajamo nasproti s kar 99 % popustom na ceno električne energije. V kolikor nam boste zaupali izvedbo sončne elektrarne na svojem poslovnem objektu, boste v obdobju do priklopa sončne elektrarne v omrežje plačevali nižji strošek elektrike po ceniku za male poslovne kupce.

Glavne značilnosti akcijske ponudbe:
  • akcija je namenjena obstoječim malim poslovnim kupcem elektrike pri ECE kot tudi novim,
  • popust se nanaša na energent,
  • v primeru odpovedi s strani kupca, se obračuna dobavljena elektrika do polne cene, brez dodatnih stroškov ali obveznosti.
Ključni datumi:
  • 30. junij 2024 – rok za pristop k akciji,
  • 30. september 2024 – rok za sklenitev pogodbe o izvedbi sončne elektrarne,
  • 31. oktober 2024 – rok do katerega se obračunava nižja cena elektrike.
Kako pristopiti k akciji?

Ključen pogoj za izvedbo sončne elektrarne je veljavno soglasje elektroperaterja. Morda ga že imate, čakate nanj ali pa vloge za pridobitev soglasja za priključitev samooskrbne naprave v omrežje še niste oddali. V vseh navedenih primerih ste upravičeni do pristopa k akciji. Prvi korak je izpolnitev pristopne izjave, ki jo najdete med dokumenti. S podatki, ki jih boste vanjo zapisali bomo dobili vpogled v vaše potrebe in vas znali usmeriti na naslednje korake. Izpolnjeno izjavo nam posredujte na elektronski naslov energetske.resitve@ece.si ali po pošti na ECE d.o.o, Vrunčeva 2 a, 3000 Celje.

V pomoč pri lažjem načrtovanju lastne sončne elektrarne in za boljši vpogled v okviren strošek investicije vam je na voljo spletna aplikacija ECE Sonce. Upošteva energetske potrebe vašega objekta, predvidi potrebno velikost sončne elektrarne in okviren strošek investicije, skupaj s subvencijo.

Dodatne informacije

Skrbno preberite splošne pogoje akcijske ponudbe, ki so objavljeni spodaj. Za dodatne informacije nam pošljite elektronsko sporočilo na energetske.resitve@ece.si ali nas pokličite na 080 22 04.

Dokumentacija

*V skladu s Splošnimi pogoji akcijske ponudbe »99 % CENEJŠA ELEKTRIKA DO PRIKLOPA* SAMOOSKRBNE SONČNE ELEKTRARNE ZA MALE POSLOVNE KUPCE«