ece

Električna energija

Napajamo vaš posel

Dobavo električne energije nam zaupa več kot 10.000 podjetij v Sloveniji. Z dolgoletnimi izkušnjami in individualnim pristopom smo pravi partner za vaš posel. Omogočamo vam nakup električne energije iz konvencionalnih in obnovljivih virov energije (OVE), prav tako pa odkupujemo energijo, ki jo proizvedete sami (OVE) ali iz soproizvodnje toplote in električne energije z visokim izkoristkom (SPTE).

>> Odkup električne energije

 

Zamenjajte dobavitelja

Pridružite se družini ECE in izkoristite vse prednosti, ki vam jih omogočamo. S časovno omejenimi pogodbami vam zagotavljamo nespremenjeno ceno električne energije za daljše obdobje, z različnimi produkti vam omogočamo prilagoditev nakupa električne energije  vašim potrebam.

>>Oddaj povpraševanje

 

Tabela minimalnih standardov kakovosti

Napetostni nivoPriključitev odjemalca na SN izvod RTPVrsta izvoda RTP/RP na SN omrežjuSkupno trajanje nenačrtovanih dolgotrajnih prekinitev*Skupno število nenačrtovanih dolgotrajnih prekinitev**
SNNeposrednoPodeželski480 6
Mešani21505
Mestni1804
NNPosrednoPodeželski96016
Mešani50010
Mestni4008
*(daljših od treh minut), brez višje sile in tujih vzrokov {min/leto}
**(daljših od treh minut), brez višje sile in tujih vzrokov {prekinitev/leto}

Aktualno v ECE-shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.