ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Polnilnice za e-vozila

Električna mobilnost je mobilnost prihodnosti, saj je prijaznejša do okolja in omogoča čistejšo vožnjo z manj emisijami. S polnilnicami za električna vozila svetovnega proizvajalca ENEL boste lahko hitro in varno polnili avtomobile iz lastnega voznega parka ali omogočili polnjenje vašim obiskovalcem.

V ECE smo našo ponudbo energetskih rešitev razširili in dodali polnilnice za električna vozila priznanega svetovnega proizvajalca ENEL.

Polnilnice ENEL odlikujejo:

 

  • Visoka moč in hitrost polnjenja.
  • Prilagajanje potrebam uporabnika.
  • Varna uporaba z zaščito.
  • Pametno upravljanje prek napredne platforme in aplikacije JuiceNet.
  • Možnost nadgradnje za komercialno uporabo.

Velika izbira e-polnilnic

 

 

Izbira e-polnilnice bo odvisna njene namestitve in izvedbe; montaža na steno, samostoječe stojalo ali samostoječa polnilnica (2 polnilnici moči 2x 22 kW). Polnilnice se med seboj razlikujejo tudi glede identifikacije za aktivacijo polnjenja z RFID ključkom, prek nadzorne platforme ali mobilne aplikacije.

Hitrost polnjenja in pametno upravljaje obremenitev

Za poslovno uporabo se najpogosteje uporabljajo hitre polnilne postaje moči 22 kW, ki zahtevajo trifazni priklop, in omogočajo dinamično upravljanje obremenitev z dodatnim merilnikom moči in s tokovniki v primeru večjih moči.

Poslovna raba e-polnilnic

Z integriranim OCPP protokolom je mogoče e-polnilnice povezovati v različne nadzorne sisteme za upravljanje s polnilnimi postajami, ki vam omogočajo spremljanje porabe posameznega uporabnika oziroma vozila in možnost uvedbe plačljivega polnjenja.

Kontakt

Razmišljate o nakupu polnilnice za električna vozila? Za ponudbo se obrnite na naše strokovnjake na elektronskem naslovu: energetske.resitve@ece.si.

Aktualno v ECE shopu