ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

V TEŽKIH ČASIH DRŽIMO SKUPAJ!

Pripravili smo ponudbo energentov SKUPAJ ZMOREMO! z do 25 % nižjimi cenami električne energije in z do 27 % nižjimi cenami zemeljskega plina.

Akcijska ponudba elektrike SKUPAJ ZMOREMO!

Vrsta dobave električne energije SKUPAJ ZMOREMO! je omejena na prvih 1.000 kupcev, vsebuje garancijo cen in ima 25 % nižje cene v primerjavi z vrsto dobave ECE elektrika.

S to ponudbo dopolnjujemo ukrepe za blaženje socialnih in gospodarskih posledic širjenja virusa korona, ki sta jih že sprejeli Vlada Republike Slovenije in Agencija za energijo, in sicer o oprostitvi plačil prispevka za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije iz OVE in SPTE in tarifne postavke za obračunsko moč (podrobnejše informacije najdete tukaj).

V akcijski ponudbi Skupaj zmoremo! zagotavljamo cene do 31. 12. 2020 in ne samo do konca meseca maja, kot to velja za interventne ukrepe. Ponudba velja od 30. 3. 2020 do vključno 31. 5. 2020.

Akcijska ponudba elektrike SKUPAJ ZMOREMO! – za gospodinjstva

Akcijska ponudba zemeljskega plina SKUPAJ ZMOREMO!

Akcijska ponudba vsebuje 27 % nižjo ceno zemeljskega plina v primerjavi z rednim cenikom ECE PLIN in garancijo cen do 30. 9. 2020. Ponudba velja od 1. 4. 2020 do vključno 31. 5. 2020.

Več o ponudbi:

Akcijska ponudba za zemeljski plin SKUPAJ ZMOREMO! – za gospodinjstva
Akcijska ponudba za zemeljski plin SKUPAJ ZMOREMO! – za mala podjetja

Ponudba električne energije in zemeljskega plina Skupaj zmoremo!