ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

#SkupajZmoremo

 

Leto 2020 je zaznamovala epidemija COVID-19, ki je povzročila številne stiske: na osebnem, zdravstvenem in gospodarskem področju. Gibanje je omejeno, šolanje poteka na daljavo, veliko zaposlenih dela od doma, mnogi med njimi v družbi svojih predšolskih otrok, ki so ostali brez varstva v vrtcih. Številni so ostali brez zaposlitve.

Čeprav bi leto 2020 najraje pozabili in se vrnili v staro normalnost, želimo, da bi si zapomnili, da smo si prav v najtežjih trenutkih znali prisluhniti in priskočiti na pomoč.

Skupaj zmoremo! - MT za VT

Akcijsko ponudbo SKUPAJ ZMOREMO! – MT ZA VT smo oblikovali v mislih na gospodinjstva, ki se v drugem valu epidemije COVID-19 soočajo s povečano porabo električne energije zaradi dela od doma, celodnevnega varstva predšolskih in šoloobveznih otrok ter šolanja otrok na daljavo. Gospodinjstvom, ki bodo pristopila k akcijski ponudbi, bomo en mesec porabo električne energije obračunali po nižji tarifi. Ponudba je omejena na 1.000 gospodinjstev. Akcijska ponudba velja od 20. 11. 2020 do preklica.

Pogoji akcijske ponudbe SKUPAJ ZMOREMO! – MT ZA VT

25. 11. 2020

Kako pristopite k akciji?
Akcijska ponudba je zaključena. Nove prijave trenutno niso možne.

Skupaj zmoremo! - V težkih časih držimo skupaj!

Z akcijsko ponudbo električne energije in zemeljskega plina SKUPAJ ZMOREMO! smo dopolnili ukrepe za blaženje socialnih in gospodarskih posledic širjenja virusa korona, ki sta jih za obdobje od 1. 3. 2020 do 31. 5. 2020 sprejeli Vlada Republike Slovenije in Agencija za energijo, in sicer o oprostitvi plačil prispevka za zagotavljanje podpor proizvodnji električne energije iz OVE in SPTE in tarifne postavke za obračunsko moč (podrobnejše informacije najdete tukaj).

Akcijska ponudba elektrike SKUPAJ ZMOREMO! – AKCIJSKA PONUDBA SE JE IZTEKLA

Vrsta dobave električne energije SKUPAJ ZMOREMO!/1 z ugodnimi cenami in garancijo cen 12 mesecev od pričetka dobave. Akcijsko ponudba velja od 4. 8. 2020 do vključno 31. 5. 2021.

Akcijska ponudba zemeljskega plina SKUPAJ ZMOREMO! – AKCIJSKA PONUDBA SE JE IZTEKLA

Akcijska ponudba vsebuje 27 % nižjo ceno zemeljskega plina v primerjavi z rednim cenikom ECE PLIN in garancijo cen do 30. 9. 2020. Ponudba velja od 1. 4. 2020 do vključno 31. 5. 2020.

Skupaj zmoremo! - Kolikor kupcev, toliko mask

V ECE smo se odločili za največjo donacijo v zgodovini podjetja. Zdravstvenim zavodom po Sloveniji bomo zagotovili več kot 150.000 trislojnih kirurških zaščitnih mask, ki jih zdravstveni delavci nujno potrebujejo za varnejše nudenje oskrbe obolelim za COVID-19.

Prejemniki donacij

Splošna bolnišnica Celje, Klinika Golnik, Splošna bolnišnica Jesenice, Splošna bolnišnica Brežice, Bolnišnica Topolšica, Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj, Osnovno zdravstvo Gorenjske, Zdravstveni dom Celje, Zdravstveni dom Velenje, Zdravstveni dom Krško, Zdravstveni dom Sevnica, Zdravstveni dom Ravne na Koroškem, Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah, Zdravstveni dom Šentjur, Zdravstveni dom Brežice, Zdravstveni dom Dr. Jožeta Potrate Žalec, Zdravstveni dom Slovenj Gradec, Zdravstveni dom Laško, Zdravstveno reševalni center Koroške, Zgornjesavinjski zdravstveni dom Nazarje, Zdravstveni dom Medvode, Zdravstveni dom Dravograd.

Več o donaciji si preberite tukaj