ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

KOLIKOR ODJEMALCEV, TOLIKO ZAŠČITNIH MASK

V ECE smo se odločili za največjo donacijo v zgodovini podjetja. Zdravstvenim zavodom po Sloveniji bomo zagotovili več kot 150.000 trislojnih kirurških zaščitnih mask, ki jih zdravstveni delavci nujno potrebujejo za varnejše nudenje oskrbe obolelim za COVID-19. Dostave prepotrebnih mask smo že pričeli.

Solidarnost in hiter odziv sta ključni pri dobrodelni akciji, s katero želimo dodati svoj prispevek k zajezitvi širjenja koronavirusa v Sloveniji.

»Naše aktivnosti so usmerjene tja, kjer so najbolj potrebne. Zdravstveno osebje je v tem trenutku tisto, ki je najbolj izpostavljeno, zato smo se odločili za donacijo v obliki zaščitnih sredstev, v našem primeru zaščitnih mask. Veseli nas, da sta akcijo podprli tudi matični podjetji, Elektro Celje in Elektro Gorenjska ter da ni bilo težav pri dobavi. Maske so preverjene kakovosti, opremljene s certifikatom ustreznosti, prve predaje smo že opravili,« je potezo komentiral mag. Sebastijan Roudi, direktor ECE d. o. o.

Donacije, v skupni vrednosti več kot 100.000 EUR, bo deležnih 23 zdravstvenih zavodov, ki delujejo na območjih, kjer za distribucijsko omrežje z električno energijo skrbita Elektro Celje, d. d., in Elektro Gorenjska, d. d. »Tu je glavnina naših kupcev, z njihovimi težavami se dnevno srečujemo, zato smo v ECE sprejeli odločitev, da se bomo aktivno angažirali pri podobnih akcijah vse dokler epidemija koronavirusa ne bo zajezena,« je še dodal mag. Sebastijan Roudi, direktor ECE, d. o. o.

Poleg donacije zaščitnih mask smo za gospodinjstva pripravili tudi ugodni ponudbi električne energije in zemeljskega plina pod skupnim nazivom SKUPAJ ZMOREMO.

 

Prejemniki donacij

Splošna bolnišnica Celje, Klinika Golnik, Splošna bolnišnica Jesenice, Splošna bolnišnica Brežice, Bolnišnica Topolšica, Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj, Osnovno zdravstvo Gorenjske, Zdravstveni dom Celje, Zdravstveni dom Velenje, Zdravstveni dom Krško, Zdravstveni dom Sevnica, Zdravstveni dom Ravne na Koroškem, Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah, Zdravstveni dom Šentjur, Zdravstveni dom Brežice, Zdravstveni dom Dr. Jožeta Potrate Žalec, Zdravstveni dom Slovenj Gradec, Zdravstveni dom Laško, Zdravstveno reševalni center Koroške, Zgornjesavinjski zdravstveni dom Nazarje, Zdravstveni dom Medvode, Zdravstveni dom Dravograd.

 

Kolikor odjemalcev, toliko zaščitnih mask