ece

SKUPAJ ZMOREMO – MT ZA VT

Za gospodinjstva smo pripravili akcijsko ponudbo SKUPAJ ZMOREMO – MT ZA VT. Tisoč gospodinjstvom, ki bodo aktivirala akcijo, bomo en mesec elektriko obračunali po nižji tarifi.

Mnoga gospodinjstva so se znašla v stiski zaradi ukrepov v drugem valu epidemije Covid-19. Poleg izzivov, ki jih prinašajo delo od doma, izguba varstva predšolskih otrok in šolanje na daljavo, jih skrbijo tudi višji računi za električno energijo.

Akcijska ponudba SKUPAJ ZMOREMO – MT ZA VT je omejena na prvih 1.000 gospodinjstev, ki si bodo aktivirala akcijo v spletnem portalu Moj ECE. Porabljeno električno energijo jim bomo en mesec obračunali po ugodnejši, nižji tarifi.

Več o akcijski ponudbi tukaj.

dobrodelna akcija SKUPAJ ZMOREMO! - MT ZA VT

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.