ece

Paketi za pametni dom 25 % ceneje do 31. 5. 2019

V obdobju od 1. marca do 31. maja 2019 boste ob nakupu katerega koli paketa za pametni dom UdobjeVarnostOgrevanje ali Varčevanje dobili 25 % popusta. Vsi kupci paketov lahko dodatne naprave dokupite v spletni trgovini ECE shop 5 % ceneje.

Akcijska ponudba velja tako za nove kot obstoječe kupce. Slednji boste lahko nakup poravnali na obroke na mesečne računu za energente.

Odkrij podrobnosti ponudbe

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.