ece

Pametni dom

Kaj je pametni dom?

Besedna zveza “pametni dom”, v angleščini “Smart home”, se uporablja za domovanja, v katerih je možno električne naprave (luči, centralne peči, klimatske naprave, računalnike, televizorje, naprave Hi-Fi, nadzorne kamere in varnostne sisteme) upravljati na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika, od doma, iz službe, v času službenega potovanja ali dopusta.

Pametne instalacije je smiselno snovati že v času gradnje, ni pa to nujno. Na voljo so rešitve, ki omogočajo nadzor nad obstoječimi električnimi napravami brez dodatnih posegov v gradnjo, kot so vrtanje in napeljevanje kablov. Naprave povezujemo v brezžična omrežja, ki jih je možno razširjati in prilagajati trenutnim potrebam.

Ključna področja, kjer rešitve za pametni dom pridejo najbolj do izraza, so: OGREVANJE, VARNOST, VARČNOST IN UDOBJE!

ECE in FIBARO, skupaj za vaše zadovoljstvo!

V ECE smo se odločili za partnerja partnerja z dolgoletnimi izkušnjami s področja rešitev za pametni dom. Izdelke podjetja Fibaro smo vključili v ponudbo, ki uporabniku omogoča celostno storitev, od načrtovanja do vgradnje, ali le ugoden nakup v spletni trgovini ECE shop.

Sistem temelji na brezžičnem standardu Z-Wave in je zmožen nadzorovati večino električnih naprav doma. Zahvaljujoč sistemu FIBARO lahko od koder koli na svetu nadzirate svoj pametni dom preko uporabniku prijaznih vmesnikov za naprave, kot so prenosni računalniki, pametni telefoni in tablični računalniki. Sistem deluje samostojno, na podlagi informacij, prejetih iz senzorjev in preko GPS-ja. Vse izdelke Fibaro je možno po želji kombinirati, sistem pametnega doma pa nadgrajevati.

Naši strokovnjaki vam bodo pomagali zasnovati in razporediti sistem pametnega doma pri vas doma, skladno z vašimi željami in pričakovanji. Izdelke in storitve boste lahko plačali obročno, skupaj na mesečnem računu za energente.

 

     

Naprave FIBARO

Vse naprave FIBARO so na voljo v spletni trgovini ECE shop. Pri nakupu naprav v sklopu Paketov ECE velja 10 % popust na cene v spletni trgovini.

Aplikacija za upravljanje pametnega doma

Fibaro je razvil najsodobnejšo, najpreprostejšo in uporabniku najprijaznejšo aplikacijo za nadzor vaših električnih naprav, povezanih s sistemom Home center. Svoj dom nadzirajte s pomočjo tablice ali pametnega telefona.

KLJUČNE LASTNOSTI
  • Sledenje GPS
  • Nadzor celotne hiše z glavnega zaslona aplikacije z upravljanjem na dotik
  • Potisna obvestila
  • Nadzor svetlobe/temperature/vlažnosti/varnostnega sistema
  • Večjezični uporabniški vmesnik
  • Možnost spreminjanja ikon za naprave in prostore
  • Možnost prikaza trenutne porabe energije
  • Več načinov napajanja in povezav (WiFi/2G/3G/4G/LTE)
Prenesite brezplačno aplikacijo na vaš pametni telefon:

Podpora ECE

ZASNOVA “PO MERI”

Pri načrtovanju rešitev za pametni dom je treba upoštevati specifiko vsakega bivališča in želja kupca posebej. Za vas pripravimo načrt izbora in razporeditve naprav, v skladu z vašimi potrebami in željami. Osnovne pakete nadgradimo z dodatnimi napravami, da dosežemo optimalno kombinacijo učinkov, ki jih želite.

MONTAŽA IN ZAGON

Naprave, ki sestavljajo “pametni dom”, so občutljivi in visoko zmogljivi tehnološki dosežki, ki jih je treba strokovno vgraditi in povezati v integriran sistem delovanja. Omogočamo vam montažo in zagon sistema, ki ga lahko nato spremljate in poljubno uravnavate preko aplikacije na svojem telefonu ali tablici. Po potrebi se konfiguracija po določenem obdobju preveri in ponastavi.

PLAČILO NA OBROKE

Nakup vam olajšamo s pomočjo obročnega plačevanja. Mesečne obroke za pametni dom preprosto poravnavate na mesečnem računu za energente ECE. Število obrokov je odvisno od obsega naročenih naprav in storitev.

OBIŠČITE NAS NA SEDEŽU PODJETJA

ECE, d.o.o.,
Vrunčeva 2a,
3000 Celje

KONTAKTIRAJTE NAŠEGA SVETOVALCA

g. Damijan Peric
Mobilni telefon: 040 355 723
Elektronski naslov: pametnidom@ece.si

Aktualno v ECE-shopu