ece

ECE bonus

Zbirajte bonuse za storitve, ki jih že uporabljate

 

V ECE ne boste nikoli zamudili vaših ugodnosti!

Vaš mesečni ECE bonus vam samodejno pripišemo na mesečni račun za električno energijo, ne da bi potrebovali kartico zvestobe ali registracijo v program ugodnosti. ECE bonus pridobite, ker uporabljate naše storitve, unovčite pa ga lahko za ugodnejše nakupe v spletni trgovini ECE shop.

Hvala, ker ste z nami.

Bonusi in kaj nagrajujemo

Vaš mesečni bonus sestavljajo naslednje storitve:

Storitev ECEVrednost bonusa
Električna energija - časovno vezan paket 1,00 €
Električna energija - časovno nevezan paket2,00 €
Prejem računa v elektronski obliki0,30 €
Plačilo računa preko trajnika0,20 €
Dodaten energent - zemeljski plin0,20 €

 

Z bonusom v višini 15 € bomo nagradili:

 • vse kupce ob predstavitvi ECE bonusa
 • vse nove kupce, ki se bodo pridružili družini ECE.

 

 

Spremljajte pridobljene ECE bonuse

Stanje vašega ECE bonusa lahko spremljate na spodnjih mesti, da boste vedno na tekočem, koliko ECE bonusa ste pridobili v tekočem mesecu in koliko v skupni vrednosti. 

Unovčite svoj bonus za ugodnejše nakupe v spletni trgovini ECE shop.

Splošni pogoji in pravilnik

Najpogostejša vprašanja

 • Koliko je najvišja vrednost ECE bonusa, ki jo lahko pridobim?
 • V koledarskem letu lahko pridobite največ 30 € ECE bonusa za časovno vezane električne energije oziroma 40 € za časovno nevezane, klasične pakete.

 • Ali ECE bonus pridobim za vsako merilno mesto?
 • Izračun ECE bonusa je vezan na kupca – vsakemu pripada en ECE bonus ne glede na število merilnih mest. V primeru, da imate več merilnih mest, vam pri obračunu ECE bonusa upoštevamo tiste storitve, ki imajo za vas višjo vrednost; npr. če imate na enem merilnem mestu časovno vezani paket električne energije in časovno nevezani, klasični paket na drugem, vam obračunamo ECE bonus za časovno nevezani paket.

   

 • Do kdaj lahko unovčim ECE bonus?
 • Vaš ECE bonus lahko zbirate in hranite od 1. 1. do 31. 12. naslednjega leta (npr. 1. 1. 2021 do 31. 12. 2022). ECE bonus, ki ste ga že pridobili, vam je ves čas na voljo pri nakupih v spletni trgovini ECE shop.

  Po izteku dvoletnega obdobja se vam vrednost ECE bonusa ponastavi na 15 evrov, ECE bonus za preteklo obdobje pa boste lahko izkoristili do 28. februarja.

 • Ali lahko ECE bonus unovčim za električno energijo?
 • Vaš ECE bonus lahko unovčite izključno za nakupe v spletni trgovini ECE shop.

 • Kako lahko unovčim ECE bonus?
 • ECE bonus lahko unovčite v spletni trgovini ECE shop. Obračuna se kot popust pri enkratnem nakupu izdelkov v ponudbi v vrednosti 300 evrov ali več. ECE bonus se izključuje z ostalimi popusti v spletni trgovini ECE shop. Bonus že vključuje DDV.

Aktualno v ECE shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.