ece

Telefonske potegavščine v povezavi z elektriko

Ste prejeli klic v katerem vas obveščajo o neplačilu elektrike, morebitnem odklopu? Morda ste tarča telefonske potegavščine. V preteklih dneh smo prejeli več obvestil kupcev, ki so prejeli telefonske klice s posnetim nagovorom, v katerem so jih pozivali k plačilu računov za elektriko. Želimo poudariti, da se v ECE takšnih praks ne poslužujemo, obstaja možnost, da gre za t.i. “telefonsko potegavščino”, ki jih omogočajo različni ponudniki v obliki mobilnih aplikacij za pametne telefone. Bodite pozorni, če boste kdaj dobili klic od “elektra” z navedeno vsebino. Za več informacij smo vam na voljo na 080 22 04.

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.