ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

ECE na spletnem MOS-u

>> Naša predstavitev na spletnem MOS-u

Oddaja v živo: Sončna elektrarna - od prvega povpraševanja do elektrike z lastne strehe

Prenos v živo je bil v petek, 9. 10. 2020 ob 14.30 uri

V predstavitveni oddaji se je Mojca Krajnc pogovarjala z vodjo razvoja pri ECE, Gašperjem Ravnakom. Predstavila sta razloge za postavitev lastne sončne elektrarne in opisala celoten postopek za naročnika od A do Ž. S konkretnimi številkami o višini subvencije, časovnimi roki in stroški na instaliran kilovat moči elektrarne. Zamolčala nista tudi, kdaj se lastna sončna elektrarna splača in kdaj se investicija vanjo povrne.

Sejemske ugodnosti

Za vas smo pripravili odlično ponudbo energentov, vrsto ugodnosti v ECE shopu in brezplačno pripravo ponudbe za sončno elektrarno na ključ! Preverite ponudbo!

EN MESEC BREZPLAČNE ELEKTRIKE ZA NOVE GOSPODINJSKE KUPCE

 

Iščete ugodno ponudbo električne energije z garancijo cen? Našli ste jo! Z akcijsko ponudbo ECE TOP 21! NOVI dobite najnižje cene električne energije in odlično podporo kupcem ECE! Novim kupcem, ki boste pristopili k akciji v času trajanja spletnega MOS-a od 8. do 22. oktobra 2020, podarimo mesec brezplačne elektrike.

>> Cenik električne energije akcijska ponudba ECE TOP 21! NOVI
>> Splošni pogoji akcijske ponudbe ECE TOP 21! NOVI
>> Več o akcijski ponudbi ECE TOP 21! NOVI

BREZPLAČNA PONUDBA ZA SONČNO ELEKTRARNO NA KLJUČ

 

Vse kar želite vedeti o sončni elektrarni na ključ. Izpolnite vprašalnik in oddajte povpraševaje in brezplačno boste prejeli ponudbo za vašo sončno elektrarno na ključ. Naj sonce plača vaš račun za elektriko!

Oddajte povpraševanje tukaj.

SPOZNAJTE ECE SHOP IN IZKORISTITE 20 € POPUSTA ZA NAKUP!

 

Podarjamo vam 20 €, ki jih lahko s kodo MOS20 unovčite pri nakupu nad 200 € v spletni trgovini ECE shop. Koda velja do 31. 12. 2020.

V spletni trgovini ECE shop lahko izbirate med več kot 1.400 izdelki v dvanajstih kategorijah, vse od velikih in malih gospodinjskih aparatov, računalnikov, TV sprejemnikov, telefonov, izdelkov za ogrevanje in ohlajanje, nego in počutje, šport in prosti čas in še več.

Posebna ugodnost za kupce energentov ECE je plačilo na več obrokov, mesečni obrok pa poravnate kar na računu za električno energijo. Preprosto in pregledno.

NAGRADNA IGRA: PODARIMO PALETO PELETOV

 

Ob nakupu lesnih peletov ECE sodelujete v nagradnem žrebanju za brezplačno paleto lesnih peletov. Nagradno igro smo podaljšali in traja do 22. oktobra 2020. Žrebanje bo 23. oktobra 2020. Naročite lesne pelete še danes!

>> Pogoji nagradne igre PODARJAMO 1 PALETO LESNIH PELETOV!

Sejemska nagradna igra

Potegujte se za eno leto brezplačne elektrike. Odgovorite na vprašanja v spodnjem vprašalniku in vnesite svoje kontaktne podatke. Nagradna igra traja od 8. do 22. 10. 2020.

>> Pravilnik nagradne igre PODARJAMO ENO LETO BREZPLAČNE ELEKTRIKE

Rezultati žrebanja

Eno leto brezplačne elektrike dobi Jože Pušnik iz Laškega. Čestitamo!
Vsem ostalim sodelujočim pa želimo več sreče prihodnjič.

Izpolnite obrazec in sodelujte v nagradni igri - NAGRADNA IGRA SE JE IZTEKLA

 • Potegujte se za eno leto brezplačne elektrike
 • Odgovorite na vprašanja in sodelujte v nagradni igri.

  Označite, kako se ogrevate v vašem gospodinjstvu (možnih je več odgovorov):

  Zemeljski plin

  Lesni peleti

  Drva

  Lesni briketi

  Toplotna črpalka

  Kurilno olje

  IR paneli

  ..

  Razmišljate o investiciji v sončno elektrarno?

  Kje živite?

  ..

  Nakupujete v spletnih trgovinah?

  Poznate spletno trgovino ECE shop?

  Ali ste kupec energentov ECE?

  VNESITE SVOJE KONTAKTNE PODATKE

  ..

  Soglasje za namen obveščanja

  Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

  Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

  Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

  S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

  * Podatek je obvezen.

Delite:

Aktualno v ECE shopu