ece

Potrdilo o izvoru električne energije

100 % čista energija

Z odločitvijo za električno energijo iz obnovljivih virov ste pomagali ustvarjati čistejšo prihodnost. Prejeli boste potrdilo, da je bila vaša električna energija proizvedena iz energije vode, sonca, biomase ali bioplina.

Skupaj smo prihranili

S skupnimi močmi smo razbremenili naše okolje in prispevali k varovanju narave.

Izračun CO2 upošteva 0,50 kg skupnih preostalih odpadkov CO2 na 1 kWh električne energije. Število prevoženih kilometrov upošteva količino povprečnih emisij CO2 osebnih vozil v obsegu 130 g na kilometer. Število dreves temelji na predpostavki, da povprečno drevo v obdobju 40 let absorbira 880 kg CO2.

Aktualno v ECE-shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.