ece

SPLETNA TRGOVINA ECE SHOP MED NAJBOLJŠIMI SPLETNIMI TRGOVINAMI V SLOVENIJI

Na tekmovanju Spletni trgovec leta 2019 je spletna trgovina ECE Shop osvojila priznanje za Spletni trgovec leta v kategoriji “nakupovalni center”. Tekmovanje Spletni trgovec leta organizira Shopper’s Mind in portal Ceneje.si, največji portal za primerjanje cen in ponudb spletnih trgovin. Zahvaljujemo se vsem kupcem, ki ste glasovali za nas in vsem, ki nam z nakupi v spletni trgovini potrjujete, da delamo dobro. Več o največjem tovrstnem dogodku pri nas, si preberite tukaj.

 

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.