ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Vloga za sponzorstvo

PRILOGE

Tukaj lahko priložite dokumentacijo, ki lahko pomembno pripomore k obrazložitvi projekta/dogodka/dejavnosti za katerega želite sponzorska sredstva.

Vlagatelji, ki jim bodo dodeljena sponzorska sredstva, bodo morali o porabi sredstev poročati sponzorju z dokazili o izvedenih projektih. K izdanemu računu/računom morajo dodati obvezne priloge:

- Kratko poročilo o izvedenem dogodku, vključno z oceno dosega ciljnih javnosti sponzorja in prispevka k njegovi prepoznavnosti

- Vsaj en izvod vsake tiskovine sponzorskega projekta, na katerem je objavljen logotip ali ime sponzorja, fotografije z dogodka, ki prikazujejo obeležje sponzorja na dogodku, povezavo na spletno stran ipd.

- Druge priloge na zahtevo sponzorja.

..

Ali ste enako vlogo že naslovili na katero od družb skupine HSE? Če da, na katero:

..

SOGLASJE ZA OBVEŠČANJE

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za podajo soglasja o obveščanju. Soglasje podate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete kljukico in na dnu obrazca kliknete polje SOGLAŠAM. S tem soglašate, da ECE d.o.o. lahko obdeluje osebne podatke, ki ste jih navedli v tem obrazcu (ime in priimek, naslov, pošta, kraj, elektronski naslov, telefonska številka) z namenom seznanjanja z izbranimi ponujenimi vsebinami po navadni in elektronski pošti ter s sporočili SMS.

O katerih vsebinah želite biti obveščeni?

Izbrani nabor vsebin za obveščanje lahko kadarkoli spremenite v portalu Moj ECE tako, da kliknete na kvadratek pred vsebino in vnesete ali pobrišete kljukico. Obveščanje v celoti prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje, pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si ali v portalu Moj ECE potrdite izbiro PREKLIC/ODJAVA. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna. S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

..

* Podatek je obvezen.