ece

Organizacija in vodstvo

Nagovor direktorja ECE

“ECE je moderno, dinamično in rastoče podjetje. Naš temeljni cilj je zadovoljstvo naših kupcev z dobavo energentov in opravljenimi storitvami. V svoji preko 100-letni zgodovini smo dosegli raven ene največjih družb v svoji branži v Sloveniji. To nam prav gotovo ne bi uspelo brez vas, spoštovani kupci energentov in ostalih storitev, ki ste v nas prepoznali kakovost, odzivnost in partnerski odnos. Le s skupnimi močmi lahko ustvarjamo zgodbo o uspehu.

Eno temeljnih vodil pri našem poslovanju je tudi skrb za okolje. Verjamemo, da je tudi od nas odvisno, kakšno življenjsko okolje bomo pustili zanamcem.

Kot nacionalni ponudnik energije smo prisotni po vseh kotičkih naše prelepe Slovenije. Posebno pozornost namenjamo nakupu energije, ki je pri nas tudi proizvedena. S tem tudi vam omogočamo, da podpirate slovensko gospodarstvo.

Vaše zaupanje je naša zaveza, da bomo v prihodnje vlagali veliko naporov v smeri nenehnih izboljšav za vas. Ob tem se vam tudi iskreno zahvaljujemo, da ste naš kupec.”

Mag. Sebastijan Roudi, direktor

Aktualno v ECE-shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.