ece

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Organizacija in vodstvo

Beseda direktorja

“ECE je moderno, dinamično in rastoče podjetje. Naš temeljni cilj je zadovoljstvo naših kupcev z dobavo energentov in opravljenimi storitvami. Več kot 10 let smo prisotni na slovenskem trgu in v tem času smo dosegli raven ene največjih družb v svoji branži. To nam prav gotovo ne bi uspelo brez vas, spoštovani kupci, ki ste v nas prepoznali kakovost, odzivnost in partnerski odnos. Le s skupnimi močmi lahko ustvarjamo zgodbo o uspehu.

Eno temeljnih vodil pri našem poslovanju je skrb za okolje. Verjamemo namreč, da je tudi od nas odvisno, kakšno življenjsko okolje bomo pustili zanamcem. Svoje poslovanje prilagajamo elektronskim komunikacijam, spodbujamo uporabo električnih vozil in nagrajujemo uporabo računov v elektronski obliki.

Kot nacionalni ponudnik energije smo prisotni po vseh kotičkih naše prelepe Slovenije. Posebno pozornost namenjamo nakupu energije, ki je pri nas tudi proizvedena. To nam omogoča delovanje v skupini Holding Slovenske elektrarne, največjem proizvajalcu električne energije iz obnovljivih virov pri nas. S tem tudi vam omogočamo, da podpirate slovensko gospodarstvo.

Vaše zaupanje je naša zaveza, da bomo tudi v prihodnje vlagali naše napore v izboljšanje naših storitev.

Hvala za zaupanje!

mag. Sebastijan Roudi, direktor ECE d.o.o.

Aktualno v ECE shopu