ece

Osebni svetovalec

Predstavljamo vam storitev OSEBNI SVETOVALEC ECE, s katero vam želimo približati svojo ponudbo, vam priskočiti na pomoč pri vaših vprašanjih in energetskih izzivih, predvsem pa vam ponuditi oseben pristop pri upravljanju z energenti.

>> Pogoji storitve Osebni svetovalec ECE

KDO LAHKO DOSTOPA DO STORITVE OSEBNI SVETOVALEC ECE?

Dostop do storitve imajo vsi, ki jim poraba presega 7.000 kWh in vsi toplotni črpalkarji, ki jim poraba presega 5.000 kWh/letno.

KDO JE VAŠ OSEBNI SVETOVALEC ECE?

Vaše klice in sporočila sprejemajo sodelavke in sodelavci z vrsto let izkušenj na področju dobave električne energije. Vsako vaše vprašanje bo obravnavano prednostno in strokovno. Število zastavljenih vprašanj ni omejeno.

Kako vam lahko pomaga osebni svetovalec ECE?

Za lažjo predstavo si lahko ogledate tri konkretne primere, kjer vam bo odslej individualno pomagal OSEBNI SVETOVALEC ECE!

 • Primer 1: Urejanje dokumentacije pri spremembah osebnih podatkov na računu
 • V primeru prodaje/nakupa nepremičnine ali ob spremembi plačnika na računu v primeru selitve ali smrti je potrebno urediti dokumentacijo, ki obsega pridobivanje zemljiško-knjižnih izpiskov, posredovanje vlog in komunikacijo z distribucijskim operaterjem (Elektro Celje, Elektro Gorenjska, Elektro Ljubljana, Elektro Maribor, Elektro Primorska). V okviru storitve OSEBNI SVETOVALEC ECE bomo za vas postopke brezplačno opravili mi, vi pa boste na dom v podpis prejeli že izpolnjene dokumente.

 • Primer 2: Svetovanje pri energetskih vprašanjih
 • Se odločate o nakupu sončne elektrarne? Potrebujete pojasnila glede subvencij EKO sklada? Opremljate dom s toplotno črpalko ali ga preurejate v pametni dom? Potrebujete nasvet glede zvišanja/znižanja priključne moči? Odgovore na vsa vprašanja vam bomo brezplačno zagotovili v okviru storitve OSEBNI SVETOVALEC ECE.

 • Primer 3: Vedno obveščeni
 • Želite brezplačno sporočati stanje števca? V okviru storitve OSEBNI SVETOVALEC ECE vas bomo po dogovoru brezplačno obveščali o aktualnih ponudbah, vas prijazno opomnili na potrebne aktivnosti z vaše strani in vam olajšali posredovanje števčnega stanja.

BREZPLAČNE AKTIVOSTI V OKVIRU STORITVE OSEBNI SVETOVALEC ECE
 • Urejanje aktivnosti vezanih, na spremembo osebnih podatkov na računu
 • Nudenje pomoči in svetovanja kupcem v tehničnih postopkih na merilnem mestu:
  – priklop merilnega mesta
  – sprememba priključne moči (moči varovalk)
  – sprememba vrste obračuna (enotarifni/dvotarifni)
  – sprememba soglasja
 • Svetovanje o ponudbi Samooskrba
 • Svetovanje glede učinkovite rabe elektrike v gospodinjstvih
 • Svetovanje pri programih učinkovite rabe elektrike EKO SKLAD-a
 • Nasveti za nakup toplotnih črpalk
 • Nasveti za nakup storitve Pametni dom
 • Seznanjanje z aktualnimi akcijskimi ponudbami energentov v naši ponudbi
 • Brezplačno sporočanje mesečnega stanja števca
 • Avtomatski opomnik (e-sporočilo) ob koncu kurilne sezone za popis stanja, da preverite stanje svoje porabe električne energije
 • Telefonsko in elektronsko obveščanje – opominjanje pred morebitnim odklopom (odstopom od pogodbe) zaradi neplačanih obveznosti

Potrebujete pomoč vašega osebnega svetovalca?

Pokličite nas na brezplačno telefonsko številko 080 30 17 vsak delovnik med 8. in 15. uro ali nam pošljite elektronsko sporočilo na svetovalec@ece.si.

Aktualno v ECE-shopu

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.