ece

Za nami je uspešna predstavitev na 51. sejmu MOS

Za nami je uspešna predstavitev na 51. sejmu MOS, kjer smo se obiskovalcem predstavili s tehnološko naprednimi in potrošniku ugodnimi energetskimi rešitvami.

Nekaj utrinkov z našega razstavnega prostora.

      

      

 

Nagradna igra

V času sejma je potekala tudi nagradna igra za električno kolo. Srečni nagrajenec je g. Jože Domitkovič. Zapisnik nagradnega žrebanja najdete tukaj.

 

Vsem obiskovalcem se iskreno zahvaljujemo za njihov pozitiven odziv.

ECE d.o.o., Celje

 

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.