ece

Podelili smo pametni telefon Samsung S9+

Novi lastnik pametnega telefona Samsung S9+ polnočno črne barve, za katerega so se potegovali udeleženci nagradne igre Izberi e-račun in se poteguj za novi Samsung S9+, je Jurij Černilec iz Tržiča. Čestitamo!

Nagradna igra je potekala v sklopu akcijske ponudbe Varujem okolje z e-računom 2018/2 od 9. novembra do 31. decembra 2018.

Nagrajenca bomo o izidu žrebanja in o prevzemu nagrade obvestili po pošti.

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.