ece

Obvestilo obiskovalcem informacijskih pisarn ECE!

Zaradi lažjega obvladovanja tveganj in preprečitve širjenja okužbe COVID-19, smo sprejeli določene ukrepe, ki omejujejo osebno reševanje vlog v informacijskih pisarnah ECE.

Obveščamo vas, da bodo vse informacijske pisarne ECE do nadaljnjega ZAPRTE!

Prosimo vas, da do nadaljnjega uporabljate komunikacijske kanale (telefon, e-pošta, navadna pošta), ki so navedeni spodaj.

ECE d.o.o.
Telefon: 080 22 04
E-pošta: prodaja@ece.si
Pošta: ECE d.o.o., Vrunčeva ulica 2 a, 3000 Celje

Vsem obiskovalcem se zahvaljujemo za razumevanje in vam želimo, da ostanete zdravi!

#ostanimozdravi #skupajzmoremo

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.