ece

NAGRADNA IGRA! PODARIMO PALETO PELETOV

Nagradna igra: ob nakupu lesnih peletov ECE sodelujete v nagradni igri za brezplačno paleto lesnih peletov

Z nakupom skrbno izbranih lesnih peletov ECE certificirane kakovosti sodelujete v nagradni igri “Podarjamo 1 paleto lesnih paletov” in se potegujete za brezplačno paleto lesnih peletov.

Nagradna igra poteka od 1. septembra 2020 do vključno 22. oktobra 2020 (nagradno igro smo podaljšali). Lastnika brezplačne palete (1.080 kg) lesnih peletov kakovostnega razreda A1 z brezplačno dostavo do doma bomo določili z naključnim žrebom 23. oktobra 2020.

Naročite in osvojite!

>> Preverite aktualno ponudbo lesnih peletov ECE
>> Oddajte naročilo preko spleta

>> Pogoji nagradne igre “PODARJAMO 1 PALETO LESNIH PELETOV!”

Rezultati žrebanja

Eno paleto lesnih peletov dobi D. F. iz Brestanice. Čestitamo!
Vsem ostalim sodelujočim pa želimo več sreče prihodnjič.

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.