ece

Donaciji za lepše praznične dni

Dobrodelnost ni plašč, ki ga oblečemo enkrat letno. V ECE se na stiske ljudi odzivamo ves čas, skozi vse leto, v skladu z zmožnostmi. Praznične dni v decembru smo letos polepšali varovancem kranjske enote Centra za socialno delo Gorenjska in uporabnicam materinskega doma JZ Socio Celje. Skupaj z Mestno občino Kranj in Mestno občino Celje pa smo poskrbeli tudi za lepši praznični podobi obeh mest.

Donacija ECE JZ Socio Celje

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.