ece

BREZPLAČEN KOLEDAR ZA LETO 2021

V ECE smo pripravili čudovit koledar za leto 2021 z naravnimi motivi Slovenije odličnega krajinskega fotografa Toma Jeseničnika.

Kupci ECE ga lahko osebno prevzamete pred informacijskimi pisarnami ECE ali pa ga naročite na brezplačni številki 080 22 04 in vam ga bomo na dom poslali po pošti.

Koledar in poštnina sta brezplačna, količina koledarjev je omejena.

koledar ECE za leto 2021

Pustite sporočilo

Soglasje za namen obveščanja

Želimo, da ste seznanjeni z našo aktualno ponudbo. Ker želimo zagotoviti najvišjo raven varovanja vaših osebnih podatkov, ki nam jih zaupate v obdelavo, vas prosimo za soglasje. Soglasje oddate tako, da s klikom v okvirček pred besedilom vnesete potrditveno kljukico. Več informacij o varovanju vaših osebnih podatkov najdete na naslovu www.ece.si/gdpr/.

Soglašam, da ECE d.o.o. lahko obdeluje moje osebne podatke, ki sem jih navedel, za:

Soglasje velja do preklica in ga lahko kadarkoli spremenite oziroma prekličete tako, da to sporočite pisno na ECE d.o.o., Vrunčeva 2 a, 3000 Celje ali pošljete elektronsko sporočilo na dpo@ece.si. V kolikor ste soglasje za obdelavo osebnih podatkov že oddali in vsebine soglasja ne želite spreminjati, ponovna oddaja ni potrebna.

S potrditvijo obrazca izjavljate, da so navedeni podatki točni in resnični. ECE d.o.o. ne odgovarja za posledice oddaje neresničnih podatkov.

* Podatek je obvezen.